Wat doet Active Recruitment

Angelique Beckers van Active Recruitment zorgt voor een persoonlijke aanpak om jouw professionele doelen te behalen. Jouw wensen en behoeften staan steeds centraal in de zoektocht naar vacature invullingen.

Onze werkwijze wordt getypeerd door vasthoudendheid, durf, creativiteit en snelheid van werken. Maar uiteraard is de betaalbaarheid ook een belangrijke factor. Wij werken met een eerlijk en concurrerend tarief. En steeds volgens het principe ‘No cure, No pay’.


Contacteer ons

Onze diensten voor bedrijven

Op zoek naar versterking voor jouw team? Wij helpen met deze zoektocht.
Wij onderzoeken uitgebreid onze kandidaten: waar ze wonen en werken, waar ze zich ontspannen en ontwikkelen en wat voor uitdagingen zij zoeken. We gebruiken hiervoor verschillende tools zoals de brancheorganisaties, platforms, netwerken en natuurlijk social media.

Wij selecteren onze kandidaten zorgvuldig op basis van de harde en zachte criteria die gesteld worden in de openstaande vacature.

Bij ons ben je steeds zeker van een persoonlijke en betrokken aanpak! Door deze volledige inzet op uw vacature vergroten wij de kans op een succesvolle invulling. Wij verbinden steeds bedrijf en kandidaat volgens de wensen van beide. Onze diensten voor bedrijven: Werving en Selectering, Detachering.Onze diensten voor kandidaten

Wij willen mensen en bedrijven met elkaar verbinden! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je geen werkplek die 100% bij jou past? Neem contact op met ons en wij helpen je verder! Dit zowel voor starters als professionals.

Contacteer ons