Accountmanager (Masterclass)

Teamwerk
Bediende Verzekeringen: afdeling schadebeheer
januari 21, 2019
Accountmanager
Accountmanager B2B & B2C
maart 9, 2019
Werkdag in IT

Accountmanager (Masterclass)

Voor deelname aan onze Masterclass zoeken we beginnend accountmanagers die het interessant vinden om alles te weten over de wereld van IT arbeidsbemiddeling. Heb je een commerciële drive en heb je passie voor IT? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

Functie

Wij willen groeien. En jij speelt hierin een centrale rol. In een arbeidsmarkt waar een groot tekort is aan hooggeschoold IT personeel ligt er een grote uitdaging op zowel recruitment als op sales gebied. Als accountmanager ga je in dat speelveld het verschil maken.

Wat je precies gaat doen als beginnend accountmanager ?

  • Werven en selecteren van specialisten in onze IT werelden.
  • Maken van de juiste match, met oog voor de persoon.
  • Interactie aangaan met alle (potentieel) kandidaten.
  • Opbouwen van een kandidaten pipeline, om nu en in de toekomst succesvol te zijn.
  • Fungeren als aanspreekpunt voor opdrachtgevers, waarbij je duurzame relaties aangaat.
  • Genereren van nieuwe business in de branche waarin je actief bent.
  • Verzorgen van arbeidsmarktcommunicatie op sociale media.

We verwachten dat mensen die bij ons beginnen focus, initiatief en professionaliteit uitdragen. Waardes die centraal staan binnen de Masterclass.

Wat breng je mee;

Bij ons werken betekent beginnen aan een carrière in een moeilijke branche. Maar wel een enorm uitdagende en leuke! Om succesvol te zijn verwachten wij ondernemende kandidaten met doorzettingsvermogen, communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Naast de kwaliteit om mensen te doorgronden en begeleiden. Het opleidingsniveau is Hbo, met een achtergrond in Commerciële Economie, HRM, Marketing, of Bedrijfskunde.

Onze Organisatie;

Wij zijn een IT detacheringsbureau met een goede reputatie. Wij geloven dat de IT aan het veranderen is en dat we de tools moeten bieden om mee te veranderen. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en adviseren mensen graag over de te volgen route richting een nieuwe carrière-stap of een nieuw project. Werken bij ons betekent terecht komen in een jong team van gepassioneerde mensen. Aangevuld met ervaren professionals die jou de ins en outs van het vak kunnen bijbrengen. De sfeer is altijd goed en wij geloven in kameraadschap. Wij geven je ook direct verantwoordelijkheid, waardoor je de
kans krijgt jezelf te bewijzen.

Wij bieden jou;

Je gaat deelnemen aan onze Masterclass. Door middel van drie trainingsmodules wordt je in 7 maanden klaargestoomd tot volwaardig Accountmanager. Dit binnen één van onze technische en IT werelden. De kennis die je opdoet kun je meteen toepassen in de praktijk. Na een succesvolle deelname aan de Masterclass belonen wij jou met een vast contract. Een kans om te bouwen aan de groei van ons merk. Bovendien zijn wij een moderne werkgever. Wij bieden jou een uitstekend salaris, een auto van de zaak, flexibele werktijden, mogelijkheden tot thuiswerken, en genoeg vrije dagen om van het leven
te genieten.

Interesse

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! We nemen dan snel contact op om een afspraak in te plannen. Wellicht begint jouw carrière dan bij onze organisatie. Contacteer ons voor jouw afspraak.

Een assessment vooraf is een voorwaarde om mee te doen aan de Masterclass.

Comments are closed.