Accountmanager B2B & B2C

Werkdag in IT
Accountmanager (Masterclass)
januari 21, 2019
Personeelsplanner
Personeelsplanner
maart 29, 2019
Accountmanager

Accountmanager B2B & B2C

Regio Leuven-Brussel-Antwerpen

Wie zijn wij

Een sterk groeiende organisatie welke opereert in een dynamische branche. Wij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen en airco’s.
Wij werken met een jong, gedreven en ambitieus team en onderscheiden ons in het partner zijn van hernieuwbare energie. Een ingenieurs bureau waar veel gerekend wordt en zorgt voor technische oplossingen en producten. Dat is de meerwaarde naar onze klanten! Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken.

Functie: Accountmanager

Tot de taken van de accountmanager behoort onder meer het voeren van advies- en onderhandelingsgesprekken met klanten, onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads, bijhouden van de technologische ontwikkelingen en het opstellen van je eigen salesplan.

Jouw taken zijn o.a.

  • Het berekenen en adviseren van onze producten.
  • Je eigen netwerk opbouwt.
  • Minimaal 1x per week aan een netwerk organisatie deelneemt.
  • Het verkopen van onze producten; airco’s, zonnepanelen, warmtepompen en klimatisatie installaties zowel B2B als B2C.
  • Opbouwen van een business als klant pipeline, om nu en in de toekomst succesvol te zijn.
  • Fungeren als aanspreekpunt voor opdrachtgevers, en klanten waarbij je duurzame relaties aangaat.
  • Je eigen afspraken plant. Je klantenportefeuille krijg je aangereikt intern.
  • Genereren van nieuwe business.
  • Rapportage en overleg intern.

We verwachten dat mensen die bij ons werken focus, initiatief en professionaliteit uitdragen. Daarnaast achter onze producten staat en integer bent.

Wat breng je mee

Om succesvol te zijn verwachten wij dat je ondernemend bent met doorzettingsvermogen, communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht bezit. Je bent technisch onderlegd, vlot in de omgang en beschikt over een commerciële ingesteldheid. *commercieel*empathie*enthousiast*klantgericht*teamverband*zelfstandig*doelgericht*

Wij bieden jou

Je gaat deelnemen aan onze interne en externe opleidingen. En wordt je binnen een tweetal maanden klaargestoomd tot volwaardig Accountmanager.De kennis die je opdoet kun je meteen toepassen in de praktijk. Bovendien zijn wij een moderne werkgever. Wij bieden jou een uitstekend salaris, vast contract, een auto van de zaak, flexibele werktijden, bonus en mogelijkheden tot thuiswerken, en genoeg vrije dagen om van het leven te genieten.

Interesse

Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! We nemen dan snel contact op om een afspraak in te plannen. Wellicht begint jouw carrière dan bij onze organisatie.

Mail je CV naar activerecruitment.be of bel naar Angelique 0468 42 68 52

Comments are closed.